Wensenboekje

Eefting Uitvaartverzorging ontwikkelde een eigen wensenboekje, waarin u heel overzichtelijk kunt aangeven hoe u uw uitvaart geregeld wilt hebben. In dit boekje kunt u in alle rust en in uw eigen vertrouwde omgeving aangeven wat uw persoonlijke wensen en ideeën zijn en hoe uw uitvaart er in de toekomst uit moet zien.

Na het invullen van het boekje kunt u dit thuis bewaren bij al uw andere belangrijke papieren. Wel dient u ervoor te zorgen dat uw naasten ervan op de hoogte zijn dat u in het bezit bent van het boekje. Ook raden wij u aan om het boekje bij ons te laten registreren.

Als er iets met u gebeurt, dan is er voor de nabestaanden en uw uitvaartverzorger al heel veel duidelijk, zodat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen kan verlopen. Mocht u belangstelling hebben om in het bezit van een wensenboekje te komen, vul dan de onderstaande gegevens in of benader ons telefonisch.

Weinig is zeker in het leven. Hoewel we er liever niet te vaak aan denken, staat wel vast dat er een moment komt waarop we het tijdelijke met het eeuwige verwisselen. Het is verstandig om hier wel bij stil te staan. Wat u nu al regelt of kenbaar maakt aan anderen, kan het voor de nabestaanden in dagen van verdriet vergemakkelijken. Want dan moet er al zoveel.

Vraag hieronder het wensenboekje aan