Uitvaartcentrum Fivelhof in Delfzijl

Fivelhof is een modern, sfeervol ingericht uitvaartcentrum in Delfzijl voor het houden van uitvaartplechtigheden en crematieplechtigheden in een warme en intieme omgeving. De aula ademt een rustieke en ingetogen sfeer met fraai uitzicht op het Fivelgebied. Als nabestaanden krijgt u hier volop gelegenheid om rondom de plechtigheid in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Aula met 24/7 toegang

De Fivelhof beschikt over de modernste technologieën. Zo zijn de rouwkamers 24/7 toegankelijk met een digitale sleutelpas waarmee u op elk gewenst tijdstip uw dierbare kunt bezoeken.

Koffiekamer/Brasserie

Voor condoleances en informele bijeenkomsten voor of na de uitvaartplechtigheid kunnen de nabestaanden en hun gasten terecht in de ruime koffiekamer. Deze ruimte is voorzien van uitgebreide horecafaciliteiten. Van een kopje koffie of thee met cake of koek, tot een borrel of buffet bij de plechtigheid.
Alles is mogelijk.

Parkeren en toegankelijkheid

Uitvaartcentrum Fivelhof is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die minder goed ter been zijn. U kunt er er ook terecht als u loopt met een rollator of afhankelijk bent van een rolstoel of scootmobiel. Er is er ruime parkeergelegenheid direct voor de deur.

Voor elke uitvaartonderneming

Uitvaartcentrum Fivelhof is hét uitvaartcentrum voor Delfzijl en omgeving. Elke uitvaartorganisatie en familie kan bij ons terecht om gebruik te maken van de Fivelhof. Wilt u hiervan gebruik  maken, dant kunt u telefonisch contact opnemen met ons via (0596) 628309.

Uitvaartcentrum Fivelhof

Weg naar den Dam 19
9932 GA Delfzijl

T (0596) 633 049

dag en nacht bereikbaar