Uitvaartcentrum Stilleweer

Uitvaartcentrum Stilleweer ligt middenin het Groningse landschap, aan de rand van Appingedam. Het uitzicht in de aula over water, groen en in de verte het Eemskanaal geeft bezoekers het gevoel deel uit te maken van de landelijke omgeving. In deze omgeving kunt u op een prettige en rustige manier afscheid nemen van uw dierbare.

Uw wensen centraal

Tijdens uw verblijf in ons uitvaartcentrum staan uw wensen en die van uw familie centraal. Onze medewerkers denken graag met u mee, zodat we onze dienstverlening zoveel mogelijk op uw wensen en behoeften kunnen aanpassen. En als u wilt, adviseren we u ook graag over de vele mogelijkheden rond de uitvaartplechtigheid.

Condoleance

Tijdens familiebezoek of condoleance kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment van koffie, thee en belegde broodjes. Ook bieden we u verschillende culinaire arrangementen, die passen bij een sfeervol en persoonlijk afscheid. Om te zorgen dat u voldoende tijd krijgt om afscheid te nemen, reserveren we ruim de tijd voor het afscheid in de aula en natijd voor de condoleance. In overleg kunnen we de tijden uitbreiden.

Asbestemming en nagedachtenis

Op het terrein zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van gedenkplaquettes, urnen en o.a. urnamenten. Een bijzondere manier om de overledene te gedenken is een gedenksieraad, een miniatuururn of een glassculptuur. Meerdere familieleden kunnen van deze tastbare nagedachtenisvormen gebruik maken.

Voor elke uitvaartonderneming

Uitvaartcentrum Stilleweer is hét uitvaartcentrum voor Appingedam en omgeving. Elke uitvaartorganisatie en familie kan bij ons terecht om gebruik te maken van Stilleweer.