Eefting Uitvaartverzorging Polis

Uit ervaring blijkt dat velen niet voldoende zijn verzekerd voor uitvaartkosten. U wilt toch niet uw nabestaanden achterlaten met een hoge rekening? Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek met een verzekeringsadviseur van Hypotheekexpert over de mogelijkheden rondom de Eefting Uitvaartverzorging Polis.

 

Meer informatie ↗

Uitvaartverzekeringen en -verenigingen

Als uitvaartonderneming hebben wij bijna dagelijks te maken met nabestaanden die plotseling of toch nog onverwacht een dierbare moeten missen. Iedereen heeft wel een aantal wensen betreffende de eigen uitvaart. Vaak weten we wat we wel willen of wat er absoluut niet mag gebeuren.

Voor veel mensen is onduidelijk wat de financiële consequenties zijn van de wensen die eventueel van te voren al zijn besproken. De nabestaanden worden dan belast met de financiële gevolgen. De kosten van een uitvaart zijn namelijk afhankelijk van de persoonlijke wensen.

Eefting Uitvaartverzorging werkt voor uitvaartverenigingen en landelijke uitvaartverzekeraars. Wilt u informatie betreffende de kosten van een uitvaart,  inlichtingen over een eventueel lidmaatschap van een vereniging of een uitvaartverzekering op maat, dan adviseren wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Samenwerking

Wij werken onder andere samen met de volgende uitvaartverenigingen:

Algemeen Belang Winschoten ⭜

OWM Delfzijl ⭜

Uitvaartverzorging Blijham ⭜

Begrafenis- en crematievereniging Westerlee - Heiligerlee

Begrafenisvereniging 'De Laatste Groet' Alteveer

Uitvaartvereniging DEL Finsterwolde

Voormalig Uitvaartvereniging Vriescheloo

Uitvaart- en crematievereniging 'Opwierde'

Voormalig Begrafenisvereniging 'De Laatste Eer' Wirdum

 

Indien u niet of elders aangesloten bent bij een uitvaartvereniging, of niet verzekerd bent bij een verzekeraar, kunt u ook gebruik maken van onze dienstverlening.

Kosten

De kosten van een begrafenis of crematie hangen af van de persoonlijke wensen en keuzes die u daarin maakt. De kosten zijn afhankelijk van vele factoren, zoals de keuze voor een begrafenis of crematie en de de locatie en manier van opbaren.

Bij Eefting Uitvaartverzorging krijgt u vooraf een duidelijke en volledige opgave van de uitvaartkosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij gaan hierover met u in gesprek, waarbij onze uitvaartleider met u alle mogelijkheden doorloopt. Vervolgens zetten wij de kosten overzichtelijk voor u op een rij, zodat u precies weet waar u aan toe bent.