De uitvaart zoals u die wenst

Weinig is zeker in het leven. Hoewel we er liever niet te vaak aan denken, staat wel vast dat er een moment komt dat we het tijdelijke met het eeuwige verwisselen. Het is het verstandig om hier eens bij stil te staan. Wat u nu al regelt of kenbaar maakt aan anderen, vergemakkelijkt het voor de nabestaanden in dagen van verdriet. Want er moet dan al zoveel.

Persoonlijke wensen

Eefting Uitvaartverzorging ontwikkelde in eigen beheer een persoonlijk wensenboekje. Hierin kunt u heel overzichtelijk aangeven hoe u uw uitvaart geregeld wilt hebben. In dit boekje kunt u in alle rust en in uw eigen vertrouwde omgeving uw persoonlijke wensen en ideeën vastleggen. Zo geeft u zelf aan hoe u vindt dat  uw uitvaart er uit moet zien. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek met ons vast te laten leggen en op te laten slaan in ons digitaal systeem.

Gedenken

Er zijn tegenwoordig vele gedenkmogelijkheden, onder meer grafmonumenten, urnen of gedenksieraden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een persoonlijke invulling voor het gedenken.

Crematoria en uitvaartcentra

Uitvaartplechtigheden en / of ontvangst van familie en nabestaanden worden gehouden in verscheidene crematoria en uitvaartcentra.

Rouwvervoer

Rouwvervoer is een van de sterke kernkwaliteiten van Eefting Uitvaartverzorging. Wij beschikken over een jong wagenpark, grotendeels van Amerikaans origine in de kleuren zwart, grijs, wit en blauw.

Rouwdienaren / dragers

Eefting Uitvaartverzorging beschikt over een eigen en jong team van professionele rouwdienaren/dragers. Zij kunnen extra cachet geven aan de uitvaart. Ons team van Dragers is zowel inzetbaar bij begrafenissen als crematies. 

Uitvaartkisten

Een mooie uitvaartkist draagt bij aan een passend afscheid. Uitvaartkisten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.