Gedenken

Hedendaags zijn er vele gedenkmogelijkheden, onder meer grafmonumenten, urnen of gedenksieraden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een persoonlijke invulling voor het gedenken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Grafmonument

Grafmonumenten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, modellen en stijlen. Hoewel de voorkeur in de meeste gevallen nog altijd uitgaat naar natuursteen, is het ook mogelijk om grafmonumenten te laten maken van andere materialen, zoals metaal, glas of zelfs hout. Van sober tot uitbundig, met enkel een naam of met meer tekst, er is voor iedereen een grafmonument dat past bij het persoonlijke karakter en de leefwijze.

Sierurnen

Er bestaan vele soorten urnen. Zo is er ruime keuze in urnen die u kunt plaatsen in een urnentuin, columbarium of thuis. Er zijn urnen in de meest uiteenlopende kleuren, modellen en stijlen, zoals urnen met kaarthouders, designurnen en biologische of ecologische urnen van afbreekbare materialen. Wij bieden u de mogelijkheid om een urn uit te zoeken op één van onze locaties.

Gedenksieraden

Met een gedenksieraad draagt u altijd iets bij u dat u herinnert aan uw overleden dierbare. Een deel van de as wordt verwerkt in een ashanger, bead, bedel, ring of armband. Deze sieraden zijn heel persoonlijk, als zodanig herkenbaar of volledig onherkenbaar. U hebt keuze uit een ruime standaardcollectie, maar kunt er ook voor kiezen om een uniek sieraad te laten maken door een goud- of zilversmid. Wij kunnen u ontvangen in onze toonkamer waar u van ons de informatie krijgt over de vele mogelijkheden.