Welkom bij Eefting Uitvaartverzorging

Graag informeren wij u over Eefting Uitvaartverzorging, een familiebedrijf sinds 1962. Afscheid nemen kan op vele manieren en bij uw keus voor een uitvaartonderneming zijn zaken als persoonlijke aandacht, flexibiliteit en vertrouwen van het allergrootste belang. Ook dienen uw inbreng en wensen alle ruimte te krijgen. Wij zorgen ervoor dat u hierin gehoord wordt. Dat maakt het afscheid net zo persoonlijk als het leven zelf. Wij hechten aan al deze eigenschappen de allergrootste waarde. Onze vele decennia ervaring als gedegen familiebedrijf, stellen ons in staat hieraan ruimschoots te voldoen.

Maak kennis met ons team

Eefting Uitvaartverzorging Winschoten

Oostereinde 11
9672 TB Winschoten

0597 - 412 628
info@uitvaartverzorging-eefting.nl

Dag en nacht bereikbaar

Eefting Uitvaartverzorging
Sappemeer

Vaartwijk 27
9611 SB Sappemeer

0598 - 393 171
info@uitvaartverzorging-eefting.nl

Dag en nacht bereikbaar

Eefting Uitvaartverzorging
Delfzijl

Weg naar Den Dam 19
9932 GA Delfzijl

0596 - 633 049
info@uitvaartverzorging-eefting.nl

Dag en nacht bereikbaar

Wat te doen bij overlijden?

Bij een sterfgeval moet u allereerst een arts ingeschakelen om het overlijden vast te stellen. Daarna kunt u contact opnemen met Eefting Uitvaartverzorging voor het regelen van de verdere gang van zaken. Wij staan u hierbij 24 uur per dag professioneel terzijde.

Meer informatie
De uitvaart zoals u die wenst

Bij Eefting Uitvaartverzorging staan persoonlijke uitvaartwensen hoog in het vaandel. Samen zorgen we voor een onvergetelijk en persoonlijk afscheid volgens uw wensen, of die van de overledene.

Meer informatie